Lid worden van één van onze 3 ledengroepen

1. Elk klein gezin kan groeien tot iets groots!

De ledengroep voor alleenstaande ouders met  te weinig contexten rond uw kind.


De feestdagen alleen met je kind, een kind die eens niet gewoon thuis wil blijven maar ook niet wil verdwalen langs de straten,.... Hij/zij droomt ervan om eens andere kindjes te ontmoeten die elkaar begrijpen. Hij/zij wil eens naar een pretpark zonder alleen te zitten in de veel te grote boomstammetjes van de River splash. Samen met gelijke kindjes naar de cinema, samen naar een dierentuin, allen samen....eens niet alleen zijn met je kind.

Ook u, als alleenstaande ouder hebt wel eens nood aan een babbel met een gelijkaardige ouder, die er ook alleen voor staat. Slaapt uw kind nog te veel in je armen, of denkt u dat? Vreest u dat dit fout is voor de opvoeding of vindt u ook dat hij/zij daar zeker nog recht op heeft? Wilt u dit eens met lotgenoten bespreekbaar maken?

Ook voor u is deze ledengroep!

Wij willen maandelijks meerdere ontmoetingen organiseren. Dit kan zijn om allen samen te genieten van een daguitstap, maar ook zijn meerdaagse uitstappen zijn mogelijk, waar we door allen samen in groep te gaan een vakantiehuisje betaalbaar maken.

De praatavonden waar we andere mensen leren kennen, horen naar elkaars verhaal, maar ook collectieve therapieën zijn mogelijk en bespreekbaar.

Gewoon samen de handen in elkaar slaan in functie van het welzijn van onze kinderen.

Wordt lid voor 115 euro per jaar

Tijdelijke promo tot 1 april '23:  

 75 euro per jaar.

Inbegrepen in dit lidgeld:

* maandelijkse gesprekavond met gelijkaardige ouders.

* maandelijks een daguitstap aan gunstig tarief vanwege de groepstarieven.

* deelname van de facebookgroep waar je met iedereen van de groep kan communiceren.

* toegang tot georganiseerde evenementen van Born to be Loved. 

* elke schoolvakantie vanaf 1 juli een meerdaagse uitstap aan gunstig tarief.

* de kans een echte familie uit te bouwen met tal van warme mensen om je heen.

* De kans om uw eigen verhaal en noden in uw gezin kenbaar te maken aan de ledengroep met mensen die graag hulp en liefde zouden aanbieden.

.....

en nog zoveel meer dat in geld onbetaalbaar is.
2.  Als je als ouder alleen verder moet!

De ledengroep voor verstoten ouders ten gevolge van Pas Syndroom.


 Bij de geboorte van uw kind, uw eigen vlees en bloed ging een grote wens in vervulling. Je geluk was compleet en niets kon dit nu nog in de weg staan.

Tot het moment dat je als ouder de wegen scheidt, als vader en moeder elk een andere weg opgaat en het kind in een tweestrijd belandt tussen vader en moeder. Wat ooit één geheel was, drijft dan vaak heel ver uit elkaar. De kloof wordt groter en groter en goede bedoelingen met jullie kind raken snel ondersneeuwt. Het kind wordt tegen beter weten in misbruikt in deze strijd.

Sommige ouders gaan daar heel ver in. Streven naar de verstoting van de andere ouder om zo in grote glorie een overwinning van de meest geliefde ouder te behalen. Het tegendeel is waar. Het kind kiest hooguit in loyaliteit voor één bepaalde ouder. Dan nog meestal voor de ouder die hij het zwakste ervaart.

Ontwricht leeft het kind verder, met een verbannen en verstoten ouder die tranen van ontroostbaarheid laat stromen en tevergeefs het gemis en de leegte probeert te vullen.

Het worden wonden die moeilijk nog te helen zijn.

Ze blijven onbegrepen alleen achter en het lijkt alsof ze alleen verder moeten.

Slachtofferouders van het PAS SYNDROOM komen zowel bij de vaders als bij de moeders voor, maar het gebeurd NOOIT rechtvaardig.

Bent u slachtofferouder en wilt u lotgenoten bereiken? Deze ledengroep brengt jullie samen, praatavonden, tips, verwerking....misschien neemt u zelf ook eens deel aan de georganiseerde uitstappen van BORN TO BE LOVED.

Wordt NU lid voor 115 euro per jaar

 Tijdelijk promotie tot 1 april '23:

 75 euro per jaar.

Inbegrepen in dit lidgeld:

* maandelijkse gesprekavond met gelijkaardige ouders.

* maandelijks een daguitstap aan gunstig tarief vanwege de groepstarieven.

* deelname van de facebookgroep waar je met iedereen van de groep kan communiceren.

* toegang tot georganiseerde evenementen van Born to be Loved.

* De kans om uw eigen verhaal en noden in uw gezin kenbaar te maken aan de ledengroep met mensen die graag hulp en liefde zouden aanbieden.

........ 

en nog zoveel meer dat in geld onbetaalbaar is.

3. Steun gevende leden die iets voor de ouders en eenzame kinderen willen betekenen.Ook al lijkt uw leven perfect en gevuld....toch bent u van mening dat u te veel liefde produceert, meer dan dat u kwijt kan in uw eigen omgeving.

U wil iets betekenen voor kinderen die uw hulp, uw warmte nodig hebben om te overleven.

BORN TO BE LOVED is een project die staat voor Trauma's en eenzaamheid bij kinderen. Wij willen eenzame kinderen helpen, redden en de alleenstaande ouders met gebrek aan contexten versterken door ze samen te brengen, of door er vrijwillige contexten aan te koppelen.

Wij zijn op zoek naar mensen waarvan mogelijks de kind- of kleinkinderwens niet of niet voldoende in vervulling ging. Die zo graag Meter en Peter zouden zijn geworden maar het lot het anders heeft beslist.

Oma's of Opa's die door een even pijnlijke strijd hun kleinkinderen moeten missen, die dromen om ook wel eens op het grootouderfeest aanwezig te zijn....maar dit telkens aan hun neus zien voorbij gaan. Ter zelfde tijd zijn er kinderen die hun dansje op het grootouderfeest maar doen voor de grootouders van de klasgenootjes....die lege stoelen hebben op de plaats waar hun oma en opa zou moeten zitten.

Deze 2 leegtes aan elkaar koppelen lijkt mij een bijzonder mooie gelegenheid om samen kracht en vriendschap te vormen!

We zouden graag een verband maken met de schreiende verhalen van alleen zijn uit de eerste ledengroep waarbij we de alleenstaande ouder willen versterken, en met deze ledengroep 3, zijnde met mensen die hen graag willen steunen met hun liefde.

Mocht u zich hiervoor geroepen voelen, wordt dan NU gratis lid van deze ledengroep.

Er zijn kinderen die uw liefde nodig hebben!

ga naar: lid worden

wordt lid van één van onze 3 ledengroepen.

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.