Wordt lid van deze warme groep alleen ouder met het kind

Wij willen een warme groep van alleen ouder mama's maar zeker ook alleen ouder papa's zijn welkom. Graag willen wij iedereen leren kennen om zo goed mogelijk te kunnen inschatten wat de wensen zijn tegenover elkaar. Van welke uitstap droomt ieder lid en hoe kunnen we dit zoveel als mogelijk invullen. Wij kunnen helaas ook niet toveren en hoe zeer dit concept een deel van de kosten wil dragen om elke uitstap zo betaalbaar mogelijk te maken, zijn er altijd grenzen van deze mogelijkheden. Maandelijks komt er een echte toffe daguitstap die vooral in teken van het kind staat. Dat zullen meestal pretparken zijn maar ook eens een rustig bezoek aan de dierentuin is een meerwaarde voor elk kind. Bovenop deze maandelijkse dag kan er heel veel,  zoals samen gaan zwemmen, een pic nic in het bos of op het strand maar ook als ouder kunnen wij zeker eens gezellig bijpraten terwijl kinderen spelen op een speelplein. Het hoeft niet altijd duur te zijn om gewoon samen te zijn. Born To Be Loved zal altijd al het nodige doen om voor alles de gunstigste tarieven te bekomen. In groep zijn we zoiezo altijd al veel voordeliger!

De locaties zullen variëren, om eens in ieders regio een uitstap dichtbij  huis te voorzien, maar ook volgens het aantal leden in een bepaalde regio, wat nog zal groeien tijdens deze weg.

Binnen de groep willen wij een hechte band met iedereen waarbij het belangrijk is dat we leden krijgen die zich engageren. Om deze reden en om alles financieel haalbaar te maken vragen wij een lidmaatschap waarna u geniet van de vele voordelen. Momenteel is er een tijdelijke promotie van 75 € per jaar ipv 115 € per jaar.  Daarin kan u genieten van een maandelijkse uitstap tegen een zeer lage prijs en wordt u voor alle andere uitstappen telkens ook vrijblijvend uitgenodigd.  


Het is een groep aan gelijkaardige situaties, een groep waar u uzelf kan en mag zijn en waar uw kind onder kinderen blijvende vrienden kan opbouwen...uiteraard binnen het beeld dat Born To Be Loved nastreeft.

Ouders die tijdens een uitstap onder elkaar hun vechtlust tegenover de ander ouder verder willen voeren vragen wij vriendelijk niet in de groep te komen. Wij willen werken aan de rust en het welzijn van elk kind, ook tijdens daguitstappen.