Een droom om Oma, Opa, Meter, Peter te worden...of nog meer Opa, Oma te zijn dan u als was?


Soms krijgt een droom een andere wending...

Mensen dromen er soms van om bij het ouder worden een rijkgevulde kersttafel te hebben vol kinderen, kleinkinderen en de daar bijhorende liefjes of een gevulde ziekenhuiskamer als het even wat tegen zit....maar soms slaat een ander lot toe en blijft dit bij dromen?

De natuur liet het niet toe, de kinderen beslissen zich niet met eigen kinderen te verbinden, of vertrekken voor lange tijd naar het buitenland, ... en dan gaat deze droom in rook op. 

Je hebt het gevoel alleen achter te blijven en mist het om bergen liefde over iets mooi en onschuldig te gieten. Je wil net als de vrienden ook de vreugde van een grootouderfeest op school beleven. Je wil luisteren naar de nieuwjaarsbrief van een kleinkind...maar je ontbreekt het kind.


Bepaalde kinderen leven aan de hand van een alleen ouder en hebben zelfs geen 2 de ouder, dromen van een oma of opa, hebben geen tante of nonkel, en raakte zelfs niet aan iemand die hun Meter of Peter wou zijn. Het gebeurt meer dan je denkt.

De eenzaamheid is hun grootste vijand, het gebrek aan liefde ontneemt heel wat vreugdevolle momenten.  Wat ben je met een overwinning bij het voetbal, als niemand aan de zijlijn staat te supporteren. Waarom zouden ze hun best doen op school als niemand het schoolrapport bekijkt? Meestal verdwalen deze kinderen langs straten en uiten ze dit in een negatief gedrag op school. Ze zijn het zo moe om te luisteren naar het geluk van hun klasgenootjes " ik ben met Oma naar het bos geweest, Opa is mijn grote held"...en ze willen de vraag " heb jij geen papa?" niet langer negeren. 

Ergens in uw eigen regio, het hoeft niet in de verre armoede landen te zijn, missen kinderen datgene wat u net zo graag zou geven. 

U kan ze een eerlijke eerste kans geven in het leven! U kan voor hen het verschil uitmaken. U kan ze het gevoel geven dat ze WEL welkom op de wereld zijn!

Wij zoeken alles: mannen die zo graag een vaderfiguur willen innemen, grootouders die een hartendief willen voeden in liefde, Oma's en Opa's voor het grootouderfeest van een eenzaam kind...of tantes en nonkels die voor alleen kinderen een familie willen vormen.

In deze ledengroep willen wij samen activiteiten organiseren... om ook voor u als lid een meerwaarde te geven, om ook uw droom en drang om Oma en Opa te zijn in vervulling te zien gaan.

Schrijf je nu in...en ontvangen weldra kilo's liefde van een kind die op jou liefde wacht.
.